Džejmi Vardi u epizodi “kako sam se proveo u kockarnici” – priča koja obećava, zanima li vas epilog?

0
641
Foto: www.lcfc.com

Fudbaler Lestera, tridesetčetvorogodišnji Džejmi Vardi, zajedno je sa svojom suprugom Rebekom proslavljao pobedu nad Mančester Sitijem u finalu Komjuniti Šilda, koji je odigran nešto ranije ovog meseca, a samo slavlje zbog osvojenog trofeja nije se završilo tek tako.

Naime, engleski mediji su došli do informacija kako se napadač popularnih “Lisica” to veče, u društvu saigrača, kockao na žurci koju je organizovao vlasnik kluba. I ne samo to, Vardi je sa žurke izašao sa dobitkom od čak 30.000 funti, nakon što ga je sreća pogledala na kazinu.

Gospodin Srivadhanapraba, lokalni biznismen i vlasnik Lestera, iznajmio je privatni kazino, isključivo i eksluzivno za fudbalere svoje ekipe. Početni ulog je iznosio hiljadu funti i svako je mogao da učestvuje. Vardi je jednostavno ušao i posle nekoliko minuta napustio prostoriju sa 30.000 funti. Taj bonus mu je zaista prijao – ovako je glasila izjava gospodina koji je preneo informacije i želeo da ostane anoniman.


Takođe, otkrio je i ukupni trošak gospodina “vrhovnog”, čije je ime teško i za napisati, a kamoli izgovoriti – on je iznosio skoro 200.000 funti.

NORIČ – LESTER 2 (1.75)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here