Dve lude glave i još luđi ples – “Big Sem” i Džej-Džej Okoča kao nekada!

0
566
Foto: Twitter/@OfficialBWFC

Dugo nismo imali tekst o humanitarnoj akciji ili apelu na nešto što zapravo jedino i vredi čuvati, a to je zdravlje. Jedan takav događaj, sa ciljem da se podigne svest o važnosti borbe protiv bolesti koje napadaju mozak, održan je juče u Engleskoj – u pitanju je revijalna utakmica između seniorskog (aktuelnog) tima Bolton Vonderersa i ekipe koju su činili tzv. “all-star” igrači, odnosno najbolji fudbaleri koji su kroz svoje karijere igrali za klub.

Krajnji rezultat, koji je svakako bio u drugom planu, bio je 7:4 za seniore. Prikupljao se novac za lečenje majke jednog od fudbalera Boltona, koja ima ozbiljnu bolest i zahteva dugo lečenje, a pritom svi dobro znamo da ta lečenja mogu da budu, a prečesto i jesu, nenormalno skupa i težak trošak za pokriti. Zaista lep gest Vonderersa.

LESTER – ČELSI GG (1.92)

U utakmici su učestvovala brojna velika imena engleskog fudbala poput Ivana Kampa, Kevina Dejvisa i Džej-Džej Okoče. Trener “all-star” ekipe bio je Sem Alardajs, a i ko bi drugi? Glavni akteri ove priče jesu upravo “Big Sem” i legendarni Nigerijac, duo koji je odlučio da ponovo izvede svoj čuveni ples iz 2003. godine, nakon što je Okoča postigao prvi pogodak na meču. Verovatno se pojedini stariji ljubitelji EF sećaju i ovog prvog slučaja, u prilogu ćemo vam ostaviti video kako biste mogli da vidite o čemu je reč.

Dobar je osećaj ponovo biti ovde, za ovo mesto me vežu fantastične uspomene i uvek će mi biti u srcu – rekao je Okoča.

Toliko dobar ples da je naprosto morao da se ponovi, zar ne?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here