Dva kluba vide spas sezone u promeni trenera – Edi Hau pred velikom odlukom

0
2914
edi hau
Foto: Twitter/@afcbournemouth

Sva je prilika da ćemo vrlo brzo gledati Edija Haua ponovo u Premijer ligi! Naime, kako prenose mediji u Engleskoj, bivši menadžer Bornmuta je velika želja da Njukasl Junajteda i Norič Sitija.

Njukasl još uvek traga za novim trenerom koji bi ostao na Sent Džejms Parku na duže staze i započeo projekat koji bi bio podržan novcem novih vlasnika. Velika želja je bio Erik Ten Hag ali Holanđaninu borba za opstanak nije bila privlačna, dok su se juče pojavile i informacije kako je Unai Emri takođe dobio ponudu ali je odbio.

BRENTROFRD – NORIČ GG (2.12)

To je prisililo upravu „svraka“ da traže druga rešenja a to vide u bivšem menadžeru „trešnjica“.

Slično razmišljaju i na Kerou Roudu. Spominje se kako „kanarinci“ ozbiljno razmišljaju da raskinu ugovor sa Danijelom Farkeom samo tri meseca nako što je Nemac potpisao novi ugovor sa Noričom. Ipak, očajan start sezone i nikakvi nagoveštaji da se to može promeniti teraju upravu ovog kluba da potraži zamenu za Farkea.

Hau nema angažman još od kako je napustio Bornmut prošle godine. On i klub sa Vitalitija su se razišli nakon što su „trešnjice“ ispale iz Premijer lige. Međutim deluje da ćemo Edija vrlo brzo gledati u najjačem rangu engleskog fudbala. Jedno je sigurno. Borba za opstanak mu ne gine…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here