Duel srpskih trenera ostao u senci – Svi se molimo za Džona Fleka!

0
2624
foto: twitter/@SheffieldUnited

Ovo kolo Čempionšipa donelo nam je duel dva srpska trenera. Iako smo svi sa nestrpljenjem očekivali ovu utakmicu, sve vezano za fudbal na njoj je ostalo u senci događaja iz drugog poluvremena.

Naime, nakon što je dodao loput, Džon Flek je jedva zakoračio nekoliko koraka i pao. Navodi se kako je kolabirao na terenu i medicinske službe su odmah reagovale. Nakon davanja kiseonika igrač je uspeo na kratko da stane na noge.

MANČESTER SITI – PARI SEN ŽERMEN GG&3+ (1.89)

Škot je nakon 11 minuta ukazivane pomoći na terenu prebačen hitno u bolnicu. Iako je prvobitno uspeo na terenu da se pridigne, na nosilima je iznet sa terena. Navijači oba kluba su pozdravili Fleka aplauzom.

Poslednje informacije su da je pri svesti i da je pitao odmah za rezultat utakmice, što je nakon meča potvrdio i Slaviša Jokanović.

U bolnici je, pri svesti je i pitao je za rezultat. U sigurnim je rukama i nadamo se da će sve biti u redu – rekao je naš trener.

“Oštrice” su upisale važna tri boda pobedom od 1-0. Jedini strelac je bio Džejden Bogl. Sa druge strane “rojalsi” će nastaviti svoju borbu za opstanak nakon što ih ovaj poraz ostavlja na dva mesta od zone ispadanja.

Želimo što brži oporavak i povratak na terenu Fleku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here