“Drži se ti trenerskog posla”

0
946
Foto: www.mancity.com

Pep Gvardiola, šef stručnog štaba Mančester Sitija, u izjavi za medije posle meča sa Lajpcigom je pozvao navijače i zamolio ih da u što većem broju dođu na stadion danas od 16 časova, kada “Građani” dočekuju Sautempton, jer su potrebni kako bi podigli i motivisali ekipu.

Navijači nisu baš dočekali i doživeli ovu izjavu na lep način, te su mu poručili da se “drži trenerskog posla”. Razočarani zbog toga što je španski stručnjak komentarisao broj fanova na Etihadu, pristalice Sitija su ušle u svojevrsni sukob sa Gvardiolom, a celokupnu situaciju je prokomentarisao i generalni sekretar kluba, Kevin Parker.

Ono što je on rekao me jeste zaista iznenadilo. Ne znam kakve to veze ima sa njim. Verovatno ne može da shvati
poteškoće sa kojima se susreću ljudi koji bi voleli da dođu na stadion sredom od 9 uveče, ali zbog obaveza nisu u mogućnosti. Možda imaju decu o kojoj moraju da brinu, ili jednostavno trenutno ne mogu da priušte sebi karte
za utakmicu. Tu su i aktuelni problemi uzrokovani pandemijom, ne vidim zašto je morao da komentariše ovo

rekao je Parker.

MANČESTER SITI – SAUTEMPTON D3+ (1.67)

Ubrzo se oglasio i Pep: “Nikada nisam predstavljao problem navijačima kluba kojeg treniram. Apsolutno nikada. Ukoliko sam ja taj problem, verovatno ću se povući, to mi nikada nije bilo strano. Ja sam jedan od njih“.

Deluje da se u “plavom delu” Mančestera događaju potpuno beskorisni sukobi, šta vi mislite o celokupnoj situaciji?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here