Dobro vidite – Ronaldo bi mogao u Totenhem?!

0
5882
Foto: Twitter/@juventusfc

Da nije smešno, bilo bi tužno, i istina je da na prvu loptu zvuči neverovatno, nemoguće i nerealno, ali pročitajte sve do kraja.

Kristijano Ronaldo u Totenhemu?!

Da, zaista se to pojavilo kao informacija. Tačnije, uživo u programu na italijanskoj televiziji, generalni direktor Sport Italije, Mikele Krišćitelo je rekao:

Od kako se vratio, mi govorimo jednu te istu stvar – očigledno je da Alegri ne želi da počne novu eru sa Ronaldom, a i obrnuto. Ronaldov ciklus u Juventusu je završen, a potvrda je stigla danas u Udinama. Čak je i Totenhem veoma moguća destinacija – rekao je on.

VEST HEM – LESTER GG (1,66)

Kako Totenhem? Tu je i nekoliko tačaka zbog kojih ovo nije toliko komično koliko zvuči:

  • Fabio Paratići je bio ključan za Ronaldov dolazak u Juventus, sada je direktor Totenhema
  • Žorž Mendeš je u odličnim odnosima sa Paratićijem
  • Žorž Mendeš je Nuno Espiritu Santu doveo pola šire i uže familije u Vulverhemtpon i već je izgradio jednu svoju portugalsku koloniju sa njim, zašto ne bi opet?
  • Žorž Mendeš je doveo Santa ovog leta i u Totenhem
  • A tamo je sada i Paratići, koji želi više od svega da pokaže kakav je maher i da drugi put dovede Ronalda

A kako će finansirati Ronalda? Logično bi bilo pitanje…ali:

  • Ako ode Hari Kejn za 150 miliona evra u Mančester Siti, Juve je spreman da pusti Ronalda za 50
  • Ronaldo košta Juve 57 miliona evra bruto godišnje i uštedeće i taj novac ako ga sada proda za bilo koju sumu. To su reči koje želi da čuje Danijel Levi, jer svi znamo koliko je “škrt”.
  • Ronaldo nema mnogo ponuda, a ni izbora, PSŽ je doveo Mesija, Real želi Mbapea, nije dobar sa Perezom, London mora da mu bude opcija, zar ne?

Li Šarp ga je prizivao i nadao mu se u Mančester Junajtedu ovog leta, ali nema naznaka da će “đavoli” krenuti po Portugalca.

I, da li i dalje zvuči toliko glupo?

I za one koji ne prate italijanski fudbal, Ronaldo je danas zatražio da ostane na klupi, jer čeka ponude u finišu prelaznog roka, što je potvrdio i Fabricio Romano.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here