Do detalja – Konte drugi najplaćeniji na svetu i na zimu dobija 200 miliona za kvartet pojačanja!

0
1923
Foto: Twitter/@Azzurri_En

Antonio Konte će danas zvanično postati menadžer Totenhema i Premijer liga će biti još jača.

U trenutku kada je Liverpulov Klop jak kao pre godinu i po dana, kada je Tuhelov Čelsi još jači, a osvojio je LŠ, a Pepov Siti je – Pepov Siti, stiže i Antonio Konte.

Italijan je dogovorio sve uslove, potvrdio je i Fabricio Romano, potpisaće ugovor do juna 2023. godine uz mogućnost produžetka saradnje. Ono što je još zanimljivije imaće platu od 15 miliona evra, pa će od njega u trenerskom svetu više zarađivati samo Pep Gvardiola.

EVERTON – TOTENHEM ki 2 (2.85)

Takođe, Gazeta delo sport tvrdi da će Konte dobiti između 150 i 200 miliona evra da odmah krene u zimsku kupovinu, a da su njegove velike želje – Dušan Vlahović, Frenk Kesi, Stefan De Fraj i Manuel Lacari.

Vlahović će biti na prodaju, jer Fiorentina ne može da dopusti da leta 2023. ode besplatno, a sada će zaraditi sigurno 50 miliona evra.

Konte je sa De Frajem sarađivao već u Interu, zajedno su osvojili titulu, dok je Frenk Kesi “zicer” na tržištu šest meseci pre isteka ugovora. Macari je desni “vinger” Lacija, Konte ga poznaje iz Serije A i sigurno zna zašto ga želi.

Konte će utegnuti linije Totenhema do zime, onda kreće kupovina, Premijer liga će biti još jača… samo još i da Junajted dovede neko veliko trenersko ime i to je to!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here