Derbiju ponovo preti oduzimanje bodova?

0
1239
prajd park
Photo: Twitter/dcfcofficial

Derbi Kaunti se suočava sa ogromnim problemima ove sezone, u to smo svi već upoznati. Nekoliko puta smo pisali već o tome. Nažalost, tome nije kraj.

Pojavila se informacija kako klub sa Prajd Parka duguje 15 miliona funti američkoj kompaniji MSD Holdings. Nedugo zatim je ista kompanija i povrdila ovu informaciju.

PRESTON – DERBI X2&0-3 (2.30)

Šta bi to značilo za “ovnove”? Klub je već pretrpeo jedno oduzimanje bodova koje ih je odvelo u minus. Ipak, zahvaljujući dobrim rezultatima, Runi i ekipa su se vratili na pozitivnu brojku. Bilo je priče kako bi Derbi mogao da izvede “great escape”, ali šanse za to se znatno smanjuju. Zbog pomenutih dugovanja, postoji mogućnost da klub ponovu pretrpi oduzimanje bodovo što bi ih ponovo odvelo u minus.

Uprkos tome, Runijevi momci beleže solidne rezultate. Na 11 odigranih utakmica upisali su tri pobede, pet remija i tri poraza. Na prvi pogled svakako ne deluje kao forma koja je karakteristična za ekipu koja je trenutno jedan od glavnih favorita za ispadanje. Primera radi, Piterboro ima dve pobede, dva remija i sedam poraza, dok Barnsli ima samo jednu pobedu, pet remija i pet poraza. Oba kluba su takođe u zoni ispadanja kao i Derbi a beleže mnogo lošije rezultate.

Nadamo se da na Prajd Parku neće biti ponovo kažnjeni, uzimajući u obzir da im je borba za opstanak već znatno otežana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here