Derbi uskoro dobija novog vlasnika? Investitor se obratio navijačima

0
703
Foto: www.dcfc.co.uk

Trka oko toga ko će postati novi vlasnik Derbi Kauntija, dobila je zanimljiv preokret. Iako se spominjalo da je najkonkretniji Majk Ešli, sva je prilika da on neće kupiti Derbi. Čovek koji bi uskoro mogao da postane vlasnik “ovnova” jeste Amerikanac, Kris Kirčner.

DERBI KAUNTI – BLEKBURN GG (1.94)

Derbi je od pre pet nedelja u administraciji i navijači žele da novi vlasnik dođe što pre kako bi Vejn Runi mogao da ojača svoju ekipu u januarskom prelaznom roku. Takođe, klubu sa Prajd Parka je oduzeto 12 bodova, te se tako nalaze na dnu tabele Čempionšipa.

Kirčner se obratio navijačim otvorenim pismom gde je rekao da radi na dogovoru sa administracijom oko cene. Opisao je da je kupovina fudbalskog kluba ispunjenje dečačkog sna.

Kao preduzetnik, posvećen sam stvaranju i izgradnji kompanija i želim da iskoristim to iskustvo kako bih obnovio ovaj klub. Ovaj izazov ne shvatam olako ali je on nešto čemu se radujem. Verujem da možemo da budemo uspešni ako radimo zajedno. Fudbal je deo mog života od kad sam naučio da hodam. Moj otac me je uveo u ovaj svet još dok sam bio dete i veći deo svog života sam proveo igrajući ga. Moja ljubav prema fudbalu se nije promenila i kada sam odrastao bio sam uključen uglavnom kao navijač. Zaista sam srećan što sam u poziciji da kupim tako prestižan klub kao što je Derbi Kaunti. Za mene je to ispunjenje dečačkog sna – glasilo je Krisovo pismo.

Reakcije navijača su na ovo bile samo pozitivne. Svi su oduševljeni i jedva čekaju da dogovor bude postignut kako bi Kirčner postao zvanično novi vlasnik. Nadamo se da će ovo biti neki novi početak sjajne priče na Prajd Parku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here