Dečački san se ispunjava

0
925
foto: twitter/@BCFC

Neće baš sve oči biti uprte u Mančester i Ronalda ovog vikenda. Danas od 21 čas jedan tridesetrogodišnjak će ispuniti svoj dečački san. Zaigraće sa klub čiju tetovažu nosi već godinama.

Da, danas će Troj Dini zaigrati za Birmingem Siti. Iako su navijači na Vikridž Roudu verovatno već videli ono najbolje što ovaj igrač može da ponudi, to apsolutno ne znači da Dini nije spreman za nove izazove.

KRISTAL PALAS – TOTENHEM ki 2 (2.10)

On je pričao kako ovo nije „poslednji ples“ pred penziju i kako Votford nije hteo da se reši Dinija tek tako.

Nikada nije bilo u pitanju to da me Votford ne želi. Mislim da sam prosto shvatio da će se moji minuti smanjiti zbog broja kvalitetnih igrača koje sada poseduju – rekao je Troj pa dodao.

Da hoću da idem u penziju ne bih došao ovde. Otišao bih u MLS ili tako nešto i uživao – izjavio je Dini kroz smeh.

Do dogovora sa novim klubom je došlo veoma brzo. Igrač je ubrzo nakon toga objavio kako napušta Votford a Birmingem je potpisao Dinija na dve godine. Imao je i Li Bojer samo reči hvale za svog novog igrača.

Velike zasluge za ovu idu samom igraču. On je pristao na značajno smanjenje plate kako bi mogao da zaigra za nas, mislim da dosta ljudi to ne shvata – rekao je Bojer i naglasio kako je Dini skroz spreman za novo poglavlje sa ovom ekipom.

Birmingem je trenutno na osmoj poziciji nakon sasvim dobrog starta sezone gde su imali i pobedu nad Lutonom od 5-0. Nema sumnje da će stadion večeras biti ispunjen čekajući nastup Troja Dinija protiv Derbi Kauntija. On će utakmicu početi sa klupe, ali nema sumnje da će mu Bojer dati određene minute već večeras.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here