Danijel Staridž u epizodi “šta bi dao da si na mom mestu…”

0
5022
Foto: Instagram/danielsturridge

U životu treba umeti biti Danijel Staridž. Iako trenutno, a taj trenutak traje godinu i po dana, ne igra fudbal, legendarni napadač ne može da se požali u životu.

Njegova destinacija je Palma de Majorka, sa istoimenim klubom – Majorkom trenira, ali još uvek nije dobio ugovor.

Staridž je ove nedelje napunio 32 godine, poređenja radi, njegov kompanjon iz najboljeg perioda u karijeri – Luis Suarez ima 34, ali Englez već dugo nije u vrhunskom fudbalu.

LIDS – LIVERPUL 2&G2+ (1,96)

On je poslednji put nastupao za turski Trabzon, koji je prošlog marta raskinuo ugovor sa njim, zbog optužbi da je učestvovao u klađenju što je profesionalcima strogo zabranjeno. Suspendovan je na četiri meseca, ali ni po isteku kazne, nije dobio ponudu koja ga je primamila.

Zato je odlučio da ode na Majorku, da vredno trenira i sačeka ponudu koju neće odbiti. Na njegovom Instagram profilu možemo videti da je u top formi i da izgleda bolje nego ikad, a slično može da se kaže i da mu je i u životu sve potaman, samo još da se vrati i zaigra za neki klub.

Motivisaniji više nego ikada u životu da ponovo budem uspešan. Stariji, mudriji i spremniji više nego ikad. Bog je dobar. Hvala svima na rođendanskim čestitkama – poručio je ovonedeljni rođendandžija Danijel Staridž.

Foto: Instagram/danielsturridge

Navijači u komentarima pozdravljaju legendarnog Staridža i čestitaju mu što izgleda spremniji nego ikada. Navijači Liverpula ga pozivaju da se vrati na Enfild, da je bolji od Origija i Minamina, te da im nedostaju njegove luda proslave golova.

Sigurno da im je svima u sećanju ona čuvena i najbolja sezona 2013/14 kada je činio ubitačni tandem sa Luisom Suarezom. Englez je tada postigao 24 gola na 33 utakmice, što mu je najbolji učinak u karijeri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here