Dajš i Barnli – Produžena ljubav

0
930
Foto: Twitter/@BurnleyOfficial

Barnli je objavio kako je njihov menadžer Šon Dajš i zvanično produžio ugovor. Znalo se celo leto da uprava veruju svom menadžeru i da ne postoji mogućnost da napusti klub a to je danas i stavljeno na papir. Dajš je stavio potpis na ugovor do 2025. godine.

BARNLI – ARSENAL ki 2 (2.05)

Englez je na Turf Mur stigao 2012. godine nakon što je Edi Hau otišao. Pod njegovim vođstvom, ekipa je prvo ušla u Premijer ligu nakon čega se vremenom ustalila kao redovan učesnik iste. Čak ih je predvodio i do prvog učešća u Evropi nakon 50 godina.

Drago mi je što smo uspeli da se dogovorimo i sada možemo zajedno da planiramo budućnost ovog kluba. Ova oblast i naši navijači su mi postali jako dragi nakon svih ovih godina i radujem se što ćemo zajedno raditi sve kako bi klup nastavio da ide u pravom smeru – rekao je trener Barnlija.

Dajš je bio jedna od glavnih meta Kristal Palasa ovog leta nakon odlaska Roja Hodžsona. Ipak, na Seluhrst Park je stigao Patrik Vijera što je značilo da Šon neće napustiti Turf Mur.

Mada, navodi se kako to uopšte nije ni bilo moguće jer je Dajš već sve dogoviro sa Barnlijem u junu. Samo se čekao kraj prelaznog roka zbog finansija. Šonov pomoćnik, Ian Voun je takođe potpisao novi ugovor te će i on ostati veran zajedno sa Dajšom do 2025. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here