“Ukoliko bi Mančester Siti imao Harija Kejna, ova liga bi bila gotova”

0
613
Foto: www.tottenhamhotspur.com

Fudbaleri Mančester Sitija su, u derbiju kola, odigrali nerešeno sa Liverpulom na Enfildu, u verovatno i ponajboljoj utakmici u dosadašnjem delu sezone.

Vrhunski nivo fudbala i igra na “gol više” doneli su nam veliki broj uzbuđenja, a na trenutnu situaciju u PL se, nakon susreta, osvrnuo i Geri Nevil. Nekadašnji defanzivac Mančester Junajteda je, kao stručni konsultant na Skaju, imao priliku da iznese svoje viđenje svega što se desilo.

Ovaj tim Sitija je nešto posebno, ali postoji jedna stvar koja im predstavlja prepreku i to znaju svi timovi u ligi, to zna čitava Engleska. Njima fali taj napadač koji će postići nekih 25 pogodaka u sezoni, nije bitno kako i kada, ali će ih postići. Pep Gvardiola izvlači maksimum iz tima, ali ne dovesti pravog centarfora za dve, sada već i tri godine u nizu je zaista problem. Nisu otišli do kraja i istrajali za Harija Kejna. U takvom klubu kao što je Siti, očekujete da odmah pronađu nekoga ko bi mogao da uskoči i odradi posao na makar 12 meseci. Postoji ta mala sumnja i nervoza u njihovim redovima, prvenstveno zbog tog nedostatka. Da Mančester Siti ima Harija Kejna, ova liga bi bila gotova. Zaboravite šta trenutno radi Hari Kejn i njegovu lošu formu, samo ga stavite u postavu “Građana”, među te fenomenalne igrače i on definitivno postiže pogodak u gotovo svakoj situaciji. Nemam nikakve sumnje u to – rekao je Geri.

LUKSEMBURG – SRBIJA 2 (1.47)

Da li se usaglašavate? Može li nedostatak prave devetke koštati Siti titule u PL?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here