Sapunica “Hari Kejn” – Sigurni smo da ne znate ko je glavni lik i ko će završiti transfer

0
670
Foto: www.tottenhamhotspur.com

Iz dana u dan se spekuliše o eventualnom prelasku Totenhemovog napadača, Harija Kejna, u redove Mančester Sitija, ali se sve upravo i završava na spekulacijama, barem do sada. Ko je čovek koji posluje “iza kulisa” i pregovora u korist Harija?

Radi se o njegovom bratu, Čarliju Kejnu, kojem je Hari jedini klijent. Provlačilo se Čarlijevo ime u nekoliko navrata po engleskim medijima, ali se ipak nije znalo mnogo o čoveku koji pokušava da izdejstvuje jedan od najvećih transfera u istoriji fudbala.

Dok se većina fudbalera upušta u menadžerske ugovore sa ljudima poput Mina Rajole, Horhea Mendeša i sličnih tipova, Hari Kejn je odlučio da se okrene svom starijem bratu, gore pomenutom Čarliju. Čarli je osnovao menadžersku firmu pod nazivom “CK66” i ona zastupa jednog jedinog klijenta – Harija Kejna.

Iza svakog velikog talenta stoji tim individualaca koji ga podržavaju i savetuju na terenu i van njega – jedan je od slogana firme CK66.

Čarli je bio taj koji je svom bratu obezbedio šestogodišnji ugovor (ujedno i najveći u dosadašnjoj karijeri) sa Pevcima, koji bi trebalo da ga veže za klub do 2024. godine. Tada je to izgledalo kao suviše naivan ugovor i predugačak period za Kejna da ostane u Totenhemu, a sada se taj utisak još više pojačao.

Bilo je tu govora oko “džentlmenskog dogovora” između kluba i braće Kejn, ali dok Siti ne stavi novac “na sto”, sve je prinuđeno da stagnira. Čarli se našao na meti kritika navijača, a “Građani” su nedavno poslali ponudu od 160 miliona funti, na šta je Danijel Levi navodno pristao. Međutim, izgleda da su se u nekoj fazi pregovora stvari malo zakompikovale, odnosno, Siti je kontaktirao i sa braćom Kejn uporedo i sve je ubrzo propalo, barem za sada.

Pregovori su nastavljeni i kako prenose mediji na Ostrvu, još uvek se ne zna budućnost Totenhemove desetke, a Hari Kejn je angažovao novu PR službu kako bi bio bolje informisan, a brat Čarli će navodno “sesti na zadnje sedište” i privremeno odmoriti.
Videćemo kakav nas epilog očekuje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here