Da li znate da su Vulvsi želeli da dovedu igrača koji ima “debeo” kriminalni dosije? Nije šala.

0
687
Foto: www.wolves.co.uk

Fudbalski klub Vulverhempton želeo je da, u trenutno aktuelnom prelaznom roku, angažuje Rubena Semeda, fudbalera grčkog Olimpijakosa.

Međutim, iz kluba su ubrzo zataškali i negirali te informacije (iako “San” još uvek prenosi kako se zainteresovanost Vukova nije smanjila), kada su saznali da je Portugalac dobro poznato lice španskoj policiji, pitate li se zašto?

Ruben je osuđen na pet godina uslovne zatvorske kazne zbog pljačke, otmice i nedozvoljenog posedovanja vatrenog oružja, a sve od navedenog je i sam priznao na sudu. Takođe je i odležao pet meseci u španskom zatvoru zbog optužbe za ubistvo, koje i dan-danas strogo poriče. Tada mu je zabranjeno da posećuje Španiju osam narednih godina. Sve se to događalo u sezoni 2017/18, kada je nastupao za Viljareal, a kaucija koju je tada platio da bi izašao na slobodu iznosila je 25.000 funti.

Godine 2018. je priveden zbog sumnje da je, u društvu jednog svog prijatelja, upao u nečiji stan, vezao osobu koja je tu živela, ucenjivao i naposletku opljačkao celu prostoriju. Priznaćete da ovo nisu nimalo naivne stvari, zar ne?

Semedo je ubrzo nakon ovih događaja promenio svoju sredinu, prešavši u Uesku, a zatim Rio Ave i Olimpijakos, gde i trenutno nastupa. Sigurno da bi dovođenje ovog štopera ozbiljno narušilo ugled kluba, ali čini se kao da fudbalski svet sve manje mari za takve stvari, stoga ne bi trebalo ni da vas previše začudi ako Ruben Semedo sleti u Englesku i potpiše ugovor na Molinjuu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here