Da li je Pogbi potreban novi početak?

0
336
Foto: www.manutd.com

Kada ste od rane faze svoje karijere pod posebnom “lupom” u javnosti i neprestano izazivate kontroverzu među fudbalskim svetom, onda je vaše ime Pol Pogba i uvek se nalazite u centru medijske pažnje. Ni prethodnih meseci, odnosno nedelja, nije drugačije, nekadašnji igrač Lids Junajteda, Olivije Dakur, prokomentarisao je status svog mlađeg zemljaka i udelio mu svojevrsni savet – “idi iz Mančester Junajteda”.

BRAJTON – ČELSI GG (2.02)

Prema rečima četrdesetsedmogodišnjaka, koji iza sebe ima veoma uspešnu igračku karijeru, Pol Pogba bi trebao da napusti Junajted i zaigra u klubu koji će se podudarati sa njegovim ambicijama. Čisto podsetnika radi, veznjaku “Crvenih đavola” ugovor na Old Trafordu ističe na leto, dakle za svega nekoliko meseci.

Mančester Junajted je jedan od najvećih timova na svetu, ali kada toliko dugo igrate za jedan klub, ponekad vam je potrebno da promenite sredinu kako biste dalje napredovali kao fudbaler. Loše navike vam postanu svakodnevnica, jednostavno konstantno radite pogrešno stvari, da biste na kraju bili potpuno izmešanih emocija. Ukoliko Pol odluči da promeni klub, potrebna mu je ekipa sa najvišim ciljevima, koja će mu pružiti potreban izazov i poklopiti se sa njegovim ambicijama. Nisam siguran da je PSŽ pravi izbor, ali svakako da mu je potreban novi početak – rekao je Dakur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here