Da li je Čelsi pogrešio?

0
708
Foto: www.chelseafc.com

Fudbalski klub Čelsi nije bio previše aktivan tokom proteklog letnjeg prelaznog roka, ali su ipak doveli ono što im je bilo potrebno i sada zapravo izgleda kao da nemaju slabu tačku u ekipi. Ipak, postavlja se pitanje da li su se ogrešili o neke fudbalere?

Konkretno se misli na situaciju sa Tejmi Ejbrahamom, koji je poslat u Romu uz pravo otkupa italijanskog kluba. Mediji i fudbalski analitičari ga (pre)često porede sa Timo Vernerom i njegovim učinkom u dresu “Plavaca”. Dosta se spekuliše o tome koliko zapravo dobrog donosi Nemac ekipi, a koliko njegovi promašaji i loši potezi negativno utiču na sve. Generalno, ovih dana po društvenim mrežama vlada mišljenje da to transfera Tima Vernera iz Lajpciga uopšte nije trebalo da dođe. Da li se usaglašavate? Kakvo je vaše mišljenje?

Foto: www.chelseafc.com

Sa druge strane, veliki broj ljudi tvrdi da je Ejbraham morao da ostane u klubu, te da bi se odlično snašao i konstantnim napretkom izrastao u napadača vrhunske klase. Deluje zaista kao da se Čelsi ogrešio o momka, ali da li bi zaista dobili više sa njim nego sa Vernerom? Tomas Tuhel je zadovoljan partijama koje Nemac pruža, dok očigledno Engleza nije imao ni u planu.

Foto: www.chelseafc.com

Plavci, ili makar oni koji se tako osećaju, šta vi kažete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here