“Čekićari” realizovali jedno od dva paprena pojačanja koja su isplanirali, Kejnu i Sonu se pridružio desni bek iz Barselone

0
799
Foto: www.whufc.com

Od ranog jutra poslednjeg dana prelaznog roka aktivno se dešavaju transferi, potpisuju ugovori i napuštaju klubovi, a mi ćemo za vas ispratiti gotovo svaki značajniji potez engleskih klubova i preneti vam putem sajta, zato budite uz nas tokom čitavog dana.

Nikola Vlašić zvanično je potpisao ugovor sa Vest Hemom, na pet godina! Jedan od najboljih igrača ruskog prvenstva stiže u London za oko 30 miliiona evra blus bonusi koji će iznositi oko 8 miliona. Sva papirologija je završena. Papreno pojačanje za tim Dejvida Mojesa.

U istom gradu, samo nekoliko kilometara severnije, Totenhem je završio i ozvaničio prelazak Emersona Rojala iz Barselone. Igrač je već obavio lekarske preglede u Španiji i spreman je za selidbu na Ostrvo. Vrednost transfera je ista kao u slučaju Vlašića, dakle 30 miliona evra blus bonusi koji će ići katalonskom klubu.

Lids Junajted je u svoje redove doveo Daniela Džejmsa iz “crvenog dela” Mančestera za 25 miliona funti. Transfer je ozvaničen u ranim jutarnjim časovima.

Selimo se na King Pauer stadion, gde su “Lisice” vrebale iz senke i uspešno kompletirale pozajmicu Ademola Lukmana iz Lajpciga. Takođe, uskoro se očekuje i potvrda odlaska Denisa Prata u Torino, na pozajmicu uz opciju kupovine za 15 miliona evra, koju će dobiti italijanski klub na kraju sezone.

Vredi napomenuti i da je Džordan Henderson produžio ugovor sa Liverpulom do juna 2025. godine.

Foto: www.liverpoolfc.com

Toliko od nas, barem za sada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here