“Čekićari” gađali Lingarda novcem

0
152
foto: twitter/@NFFC

Na jučerašnjem meču između Notingem Foresta i Vest Hema se dogodilo nešto što je bilo sasvim očekivano.

“Čekićari” su gostovali na Siti Graundu a Džesi Lingard je igrao protiv svoje bivše ekipe gde je igrao možda i najbolji fudbal u karijeri.

U prvom delu igre su navijači Vest Hema odlučili da jasno stave do znanja Džesiju šta misle o njemu sada. Sa sektora gostujućih navijača bačeno je nekoliko lažnih novčanica na Lingarda.

Englez je prošle godine odigrao polusezonu u londonskom klubu gde je upisao devet golova i četiri asistencije. Nakon toga su probali da ga vrate ponovo ali nisu uspeli da postignu dogovor sa Mančester Junajtedom.

Lingard je ovog leta napustio Old Traford kao slobodan igrač i mogao je sam da bira svoju novu sredinu. Imao je nekoliko opcija, jedna od njih je bio i Vest Hem ali je na kraju prihvatio odličnu finansijsku ponudu Notingem Foresta.

Sam igrač je priznao kako je dobijao i još jače ponude gde bi mogao da se obezbedi do kraj života (iz Saudijske Arabije) ali je pre svega gledao gde bi igrački mogao da napreduje. Cilj mu je učestvovanje na Svetskom prvenstvu u Katru.

Lingard je potpisao ugovor sa Forestom gde će zarađivati oko 200 hiljada funti nedeljno. Takvu platu Vest Hem nije bio spreman da mu ponudi.

Ipak, kod navijača je upravo to izazvalo bes i zato su ga gađali novčanicama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here