“Čekićari” blizu dogovora sa Hrvatom – Kakav bi to napad bio!

0
797
Foto: Twitter/@WestHam

Možemo slobodno reći da smo svi iznenađeni startom Vest Hema. Da, igrali su oni dobro i prošle sezone, ali ko bi rekao da će se to samo preslikati i samo dodatno poboljšati u novoj sezoni.

Zahvaljujući upravo tim sjajnim partijama, Mojes i ekipa će u novoj sezoni igrati i u Ligi Evrope. Oni će u grupi H igrati sa Dinamom iz Zagreba, Rapidom iz Beča i belgijskim Genkom.

Shodno tome, valja i ojačati igrački kadar. Nakon Kurta Zume očekuje se pojačanje u napadu, a kako još uvek nije jasno šta će biti sa Džesijem Lingardom, Vest Hem je krenuo po Nikolu Vlašića.Hrvatski reprezentativac trenutno brani boje moskovskog CSKA i to veoma uspešno u prethodne tri sezone. Procenjuje se da bi “čekićari” morali da izdvoje 25 miliona funti.

Vlašić je veoma mlad prešao iz Hajduka u Everton i osetio je terene Premijer lige. Ipak, sa nepunih 20 godina to je za njega bio preveliki izazov. Nije Nikola ni sada puno stariji, 23 godine ima samo.

U Londonu se nadaju da bi hrvatsko krilo donelo dodatnu širinu u rosteru što će im biti preko potrebno ako žele da ponovo sjajne rezultate iz prethodne sezone.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here