Buendia: “Kutinjo i ja možemo da igramo zajedno”

0
48
Foto: Twitter/@AVFCOfficial

Emiliano Buendia konačno pronalazi svoju pravu formu pod vođstvom Stivena Džerarda, ali sada će njegova igra biti stavljena na još jedno iskušenje – “deljenje” veznog reda zajedno sa Filipe Kutinjom. Ukoliko pitate Argentinca, uparivanje njega i nekadašnjeg fudbalera Liverpula ne bi trebalo da predstavlja bilo kakvu prepreku u igri Aston Vile.

On je već pokazao šta sve može u ovoj ligi. Igrač top klase. Pokazivao je kvalitet tokom čitave karijere i bio najbolji igrač u Liverpulu. Ovo je odlična stvar za sve igrače. Očigledno, nas dvojica smo slični igrači. Želimo da kreiramo i driblamo, ali svakako možemo igrati zajedno u ovakvoj formaciji tima. Fleksibilni smo i možemo pokriti više pozicija. Dakle, odgovor je da, možemo definitivno da igramo zajedno. Nadam se da ću mnogo naučiti od igrača kakav je on. Odlično pojačanje – rekao je Buendia.

Dvojac će imati priliku da prvi put zaigra zajedno već u subotu, kada će na Vila Parku gostovati Mančester Junajted. Kvota na domaćina je primamljivih 2.90 u Oktagonbetu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here