Bruno prepisao od Džerarda, čeka se da Junajted uradi isto što i Liverpul 2011!

0
802
foto: manutd.com

Verujem da je sve šokirao promašen penal Bruna Fernandeša. Prosto je neverovatno da neko ko je sa takvom sigurnošću izvodio penale, tako loše izvede ovaj.

Pojavilo se dosta nagađanja i mišljenja oko toga šta se zapravo desilo. Jedno od zanimljivijih jeste to da je Kristijano Ronaldo hteo da izvede penal a da mu Bruno nije dao. Stoga kako ne bi došlo do svađe, Pogba je sklonio Ronalda. Ovo drugo je i jasno viđeno u prenosu dok prvi deo ove priče i ne pije vodu baš.

ARSENAL – TOTENHEM ki 1 (2.38)

Ipak, najzanimljivija teorija vezana za Brunov promašaj je ova. Ne znam koliko vas se seća, ali u sličnoj situaciji bio je Liverpul, Džerard i Roj Hodžson kao trener “redsa”. Rezultati nisu bili zadovoljavajući, Roj je bio viđen kao glavni krivac za to a opet je bio na klupi.

Došla je utakmica protiv Blekburna na Ivud Parku u kojoj je Liverpul poražen rezultatom 3-1. Međutim, Džerard je izborio penal za svoju ekipu i dobio priliku da poslednjih desetak minuta učini zanimljivim i da omogući svom timu da možda stigne do boda. Stivi Dži nije tako mislio.

Stavio je loptu na belu tačku, okrenuo se ka klupi i zatim je njegov šut završio na tribinama Ivud Parka. Mnogi navijači i dan danas veruju da je njihov kapiten namerno promašio taj penal kako bi Hodžson bio smenjen jer je bilo priče kako bi engleski trener mogao da dobije otkaz u slučaju poraza od Blekburna. Upravo to se i desilo nekoliko dana posle ove utakmice. Na njegovo mesto je došao Keni Dagliš.

Trenutni trener Rendžersa je pre nekoliko godina i izjavio kako je bilo veoma neprijatno igrati pod Hodžsonovim vođstvom u nedeljama pre nego što je smenjen i da je dolazak Kenija znatno promenio situaciju u klub. Upravo to je i dodatno podgrejalo priču kako je Džerard namerno promašio penal. Pogledajte i sami, ima sličnosti zar ne?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here