Veliki kiks golmana Boltona, Evat poludeo

0
744
ian evat
Photo: Twitter/OfficialBWFC

Bolton Vonderers odneo je juče bod sa teškog gostovanja Kembridžu i pored toga što je primio gol u 72. minutu i gubio sa 1:0. Ekipa Iana Evata uspela je deset minuta kasnije preko Antonija Šarčevića da dođe do izjednačenja, ali ono nije dovoljno za ambicije Boltona.

Posle osam utakmica nekadašnji premijerligaš ima samo jednu pobedu i šest osvojenih poena. Mnogo više se očekivalo od njih ove sezone.

Jedan od problema Boltona u poslednje dve utakmice je mladi golman Bili Kremlin. 20-godišnjak je kriv bar za jedan, ako ne i za dva gola, protiv Berou u utorak, a juče snosi odgovornost da jedini gol Kembridža nakon veoma loše intervencije.

Menadžer Boltona Ian Evat javno je kritikovao Bilija posle novog kiksa. Mnogi su osudili ovaj njegov potez, jer smatraju da nije morao javno da ga kritikuje, već je sve moglo da se završi na privatnom razgovoru.

Pričao sam sa Bilijem. On je fantastičan mladi golman, sa mnogo atributa. Ali mi više ne možemo priuštiti da on stalno pravi greške. Jednostavno je. Koštao nas je, po mom mišljenju, prvog gola protiv Beroua u utorak, možda i drugog, i evo i danas. Tako da mu sada kažem javno “čoveče, odrasti”. Imao sam ovakav razgovor sa njim i privatno. Ovo je muška igra, tri poena su ulog i moj tim je danas zaslužio da pobedi.

Pogledajte grešku Boltonovog golmana:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here