Najtraženiji igrač PL između Londona, Liverpula i Mančestera

0
4240
Foto: www.brightonandhovealbion.com

Brajtonov vezni fudbaler, Ivs Bisuma, trenutno je goruća tema na Ostrvu, neprestano se spekuliše oko njegove budućnosti i kluba u kojem bi mogao da nastavi karijeru.

Dvadesetpetogodišnjem igraču ugovor sa “Galebovima” ističe 2023. godine, a glavni kandidati za njegov potpis su Arsenal, Liverpul i Mančester Junajted. Sam Bisuma je rekao da je trenutno zadovoljan u klubu, ali da mu imponuje zainteresovanost ovih klubova, te da je svakako spreman za neki veliki poduhvat u svojoj karijeri. Svakako da mu je cilj igranje u Ligi šampiona i osvajanje trofeja, a u izjavi za Metro dotakao se svoje budućnosti i trenutnog osećaja u klubu.

BRAJTON – SVONSI 1 (1.47)

Nisam otišao ovo leto, verovatno zato što još uvek nije pravo vreme za to. Kada dođe momenat, jednostavno ću ga prepoznati, srećan sam u Brajtonu i uživam igrajući fudbal. Moj san je Liga šampiona, želim da budem prvi, da osvajam trofeje i igram na najvišem mogućem nivou – izjavio je reprezentativac Malija.

Ne dovodi se uopšte u bilo kakvo pitanje uticaj i kvalitet koji bi Bisuma doneo u bilo koju od ove tri ekipe. Gde biste vi želeli da ga vidite?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here