Bijelsa još jednom pokazao svoju veličinu!

0
1126
Foto: www.leedsunited.com

Kada izuzmemo incident sa špijunažom, možemo reći da je Marselo Bijelsa prava definicija fudbalskog gospodina. Nakon tog dobro poznatog događaja na pred utakmicu Derbi Kauntija i Lidsa 2019. godine, Argentinac je kaznu od 200 hiljada funti koju je morao da plati klub, platio sam iz svog džepa!

Iste sezone je naredio svojim igračima da puste Aston Vilu da postigne pogodak jer su njegovi fudbaleri dali gol dok je jedan od igrača Vile bio povređen.

TOTENHEM – LIDS GG (1.74)

Takođe je i donirao skoro dva miliona funti svom klubu iz domovine, Njuels Old Bojsu. Rekao je kako oseća da će im zauvek biti dužan i da nema tog novca koji bi mogao da pokaže koliko im je zahvalan. U Engleskoj nema navijača Lidsa koji ne voli ovog argentinskog starca.

Jedan od poslednjih sjajnih gestova ovog trenera se dogodio pre samo nekoliko dana. Naime, Bijelsa je pozvao šefa akademije Vigan Atletika, Gregora Rioka kako bi mu se zahvalio za njegov sjajan rad sa Džoom Geldhartom.

Devetnaestogodišnjak je ostavio sjajan utisak na nedavnom debiju u Premijer ligi. U Jorkšir je stigao 2020. godine nakon što je proveo sedam godina u Vigan Atletiku. Prošao je gotovo sve kategorije kluba čiji je bio član od svoje jedanaeste godine.

Navodi se kako je Bijelsa imao potrebu da stavi do znanja Rioku kako je on imao najveće zasluge za to što Geldhart sada pokazuje u dresu Lidsa.

Veliki Marselo Bijelsa…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here