Biće posla i na zimu – Šestorica bi mogla da napuste Old Traford

0
875

Mančester Junajteda planira da u zimskom prelaznom roku rastereti malo svoj budžet kada su plate u pitanju i skrati trenutni roster. Solskjer je bio veoma zauzet tokom letnjeg prelaznog roka gde su za nešto više 120 miliona funti pristigli Sančo, Varan i Ronaldo. Klub je tokom leta prihodovao samo od transfera Danijela Džejmsa u Lids, ali to je pokrilo samo petinu potrošenog novca.

MANČESTER JUNAJTED – VEST HEM ug 3+ (1.77)

Upravo iz tih razloga, Norvežanin i uprava sa Old Traforda su zainteresovani da skrate roster. Prvi na listi je Marsijal koji je već duži niz godina u Mančesteru ali nije uspevao da pronađe pravu formu i bude konstatan, a upravo to je nešto što klubovi poput Junajteda ne praštaju (bar ne bi trebalo).

Za njim je tu i naravno Doni van de Bek. Holanđanin koji je plaćen 35 miliona funti nikako nije ispunio očekivanja i pokazao se kao totalan promašaj. Mada, ruku na srce, po mom skromnom mišljenju “crveni đavoli” su se mnogo ogrešili o ovog momka i njegova kupovina je bila više u naletu panike kako bi tek doveli neko zvučnije ime, a Doni je upravo to i bio kada su ga dovodili.

Na listi za transfer nalazi se još šest imena. Fil Džouns, Erik Baji, Aleks Telješ i Dijego Dalo. Spominje se da je i Džesi Lingard na toj listi, ali je Fabricio Romano naveo kako na Old Trafordu rade na novom ugovoru za Džesija.

Veruje se da će klub krenuti sa poslovima čim se otvori zimska pijaca kako bi što pre završili transfere i prikupili novac za pojačanja na preko potrebnim pozicijama. Solskjerov glavni zadatak biće ojačavanje pozicije centralnog veznog igrača, jer se već pokazalo da ni Fred ni Mektominej to ne mogu da igraju na potrebnom nivou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here