Samo da Bejl bude srećan: Totenhem ubacio teren za golf!

0
1006
geret bejl
Photo: Twitter/SpursOfficial

Želeo je Danijel Levi da dovede veliku zvezdu ovog prelaznog roka. Aleks Morgan, jedna od najuspešnijih fudbalerki na svetu, potpisala je za žensku ekipu i na red je došao muški tim.

Pravo niotkuda pojavila se mogućnost da posle sedam godina beli dres ponovo obuče Geret Bejl. Totenhem je kontaktirao Real oko Serđa Regilona, a na kraju u paketu sa njim doveo i Gereta Bejla. Od tada u Totenhemu je sve podređeno Velšaninu, koji privlači najviše pažnje. Na terenu još uvek ne, jer zbog povreda nije dugo igrao, pa mu je potreno vreme da još napreduje, ali je u nedelju golom protiv Brajtona pokazao da je blizu pune spreme.


Ludogorets – Tottenham 2&2+ – Moraju da se iskupe za Antverpen!


Koliko su u Totenhemu spremi da izađu u susret Geretu Bejlu samo kako bi bio srećan i zadovoljan, svedoči i jedan od poteza kluba. Totenhem je u svom trening centru ubacio teren za golf.

Ovo informaciju otrkio je Serđi Regiljon u razgovoru za španski radio Cadena Ser.

Geret Bejl se dosta razlikuje od mene. Jezik je za njega sve. On priča dobro španski, nije loš, slično kao ja engleski, ali komunikacija, navike, mnogo je srećniji u Engleskoj.

Ono što me je najviše iznenadilo u Totenhemovom trening centru je to što su ubacili teren za golf. Pitao sam ih zašto, rekli su mi da su ga postavili zbog Gereta. Nije dugačak, oko 30 metara. Nisam mogao da verujem.

Geret Bejl je u Premijer ligi upisao samo dva ulaska sa klupe i još uvek se čeka njegov prvi start u sezoni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here