Barsin kapitenski DNK stiže Jokanu u pomoć!

0
3944
Foto: Twitter/@sheffieldunited

Nije lepo počela ova sezona Čempionšipa za Slavišu Jokanovića i Šefild Junajted. Nakon pet odigranih kola, ekipa sa Bramal Lejna se nalazi na 23. mestu sa samo jednim postignutim golom i svega dva poena.

Jokan je ponovio kako se nada da će uprava ispuniti ono što mu je obećala i da će do kraja prelaznog roka dovesti neko pojačanje kako bi ova ekipa bila konkurentna. Sva je prilika da se to možda i dogodi.

ŠEFILD JUNAJTED – PITERBORO ki 1 (1.86)

Naime mediji navode kako je Šefild zainteresovan za kapitena Barselone B, Aleksa Koljada. Dete tima iz Katalonije je u klubu od 2009. godine ali je do sada zabeležio samo dva nastupa za prvi tim Barselone. Na sve to ovog leta mu je rečeno da nije u planovima Ronalda Kumana i da može da potraži novi klub.

To je jako razbesnelo navijače Barselone kojima je ovaj momak zaista bio drag. I on sam se nadao kako bi mogao da se bori za mesto u timu nakon rekonstrukcije koja sledi zbog odlaska Lea Mesija.

Njegovi mogući transferi u Bragu i Klub Briž su već propali ovog leta, a Aleks se još uvek nada da će mu stići neka primamljivija ponuda od ove sa Bramal Lejna. Junajted se nudi da dovede Koljada na jednogodišnju pozajmicu gde bi pokrili njegovu celu platu.

Ovaj dvadestdvogodišnji igrač može da pokrije poziciju napadačkog veznog kao i krilne pozicije. To bi donelo dodatne opcije u Jokanovom napadu za koji se ne može reći da je efikasan sa jednim golom u ligi.

Ukoliko niste čuli do sad, pogledajte o kakvom igraču je reč.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here