Barnli se pojačava – Nekada kod Klopa, sada zajedno kod Dajša?!

0
238
Foto: Twitter/@BurnleyOfficial

Fudbalski klub Barnli nedavno je prodao svog napadača, Krisa Vuda, za svotu od 25 miliona funti, što je poprilično dobra i snažna cifra koju su dobili za usluge momka sa Novog Zelanda, iako im je on zapravo bio jedini pravi “špic” kojeg imaju u rosteru. Ipak, izgleda da će se to ubrzo promeniti, s obzirom da su na Turf Muru zainteresovani za dva dobro poznata imena svim ljubiteljima engleskog fudbala.

GAMBIJA – MALI 2 (1.73)

Divok Origi i Kristijan Benteke. Da, to je tandem koji žele u Barnliju. Palas jeste ponudio novi ugovor Bentekeu, koji dobija odlične minute na Selhurstu, ali ostrvski mediji prenose da bi bio dostupan za “mršavih” desetak miliiona funti. Takođe, plata koju bi dobio ukoliko bi postao saigrač momcima koje predvodi Šon Dajš, bila bi svakako veća od ove koju trenutno ima.

Foto: www.premierleague.com

Sa druge strane, pomalo nerealnija, ali svakako ne i nemoguća opcija, jeste Belgijanac iz Liverpula – Divok Origi. Iako često ima ulogu čistog džokera kod Jirgena Klopa i ne dobija previše minuta na terenu, deluje da je zadovoljan na Enfildu, stoga bi u Barnliju tim za pregovore morao da odradi ozbiljan posao, kako bi ubedili Origija da je ovaj transfer, pogotovo ukoliko uzmemo u obzir da je sad sredina sezone, prava opcija za njega. Cifra neće svakako biti basloslovna, na Turf Muru će moći da je priušte, a u korist im ide i činjenica da dvadesetšestogodišnjaku ističe ugovor na leto.

Dajšu je hitno potreban napadač, ukoliko žele da održe i to zrno nade koje im je ostalo za opstanak u eliti. Stoga, ne bi začudilo da Barnli već u narednih nekoliko dana pošalje konkretne ponude, te da dobijemo epilog čitave situacije.

Foto: www.liverpoolfc.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here