Anri golica maštu navijačima – Kronke OUT nikad bliži?

0
1357
Foto: www.arsenal.com

Sjajne vesti za navijače Arsenala! Bar bi mogle biti najava za to. Tjeri Anri je pre dva dana bio na tribinama Emirata i gledao derbi zajedno sa jednim od osnivača i direktorom Spotifaja, Danijelom Ekom.

BRAJTON – ARSENAL GG (1.81)

Šveđanin je još ranije otkrio da je zainteresovan da preuzme (kupi) klub. Trenutni vlasnik već odavno nema podršku navijača i sva je prilika da će mu “tobdžije” uskoro možda videti leđa.

Ek je na društvenim mrežama ove godine objavio kako bi želeo da kupi klub.

Još kao dete sam počeo da navijam za Arsenal. Ako KSE (Kroenke Sports & Entertainment) želi da proda klub, rado bih uskočio – rekao je Danijel tada.

Iako pregovori između Danijela Eka i trenutnih vlasnika Arsenala teku u tajnosti i nema puno informacija vezanih za sve, Anri je dao zanimljivu izjavu vezanu za svog druga sa stadiona.

On je tu da ostane (Ek), mi smo tu da ostanem. Koliko dugo, to ne bih znao da vam kažem – rekao je legendarni napadač Arsenala.

Ek je navodno u aprilu ove godine već poslao zvaničnu ponudu od dve milijarde funti koja je bila odbijena.

Pojavile su se netačne informacije kako ja nikada nisam poslao ponudu. Ponude su poslate i Džošu Kronkeu i njihovima bankarima. Rečeno mi je kako im novac ne treba. Poštujem njihovu odluku, ali ostajem zainteresovan za mogućnost preuzimanja kluba – rekao je tada Šveđanin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here