Adama napušta Vulvse! U priči je i njegov bivši klub

0
932
adama traore
Photo: Twitter/Wolves

Došlo je vreme za rastanak Adame Traorea i Vulverhemptona. Ekipa sa Molinjua je spremna da proda svog krilnog napadača u januaru jer se odugovlači sa pregovorima oko novog ugovora.

Već je poznato da je Jirgen Klop veliki fan španskog fudbalera i uzimajući u obzir da će Salah i Mane ići na Afrički kup nacija, postoji mogućnost da će Adama završiti na Enfildu. Međutim, Liverpul će imati rivala kada je u pitanju potpis ovog igrača. Naime, Barselona je zainteresovana da vrati svog nekadašnjeg igrača na Kamp Nou.

VULVERHEMPTON – VEST HEM GG (1.81)

Do pre samo nekoliko meseci, Liverpul i Lids su bili veoma zainteresovani za ovog momka ali je cena od 40 miliona funti bila previsoka. Od Totenhema je čak i stigla zvanična ponuda koju su „vukovi“ odbili. Ipak, kako nema naznaka da će se stvari promeniti, Adama će biti dostupan na zimu za nešto manje od 30 miliona funti.

Povratkom Ćavija na Kamp Nou, Barselona želi da osveži igrački kadar. Iako su se spominjala imena poput Rahima Sterlinga, Kristijana Pulišića ili Danija Olma, Katalonci su u teškoj finansijskoj situaciji te Traore izgleda kao mnogo izglednija meta.

Španski trener je upoznat sa svim kvalitetima krilnog napadača jer ga zna još iz njegovog vremena u La Masiji. Adama je čak i nekoliko puta naglasio da kako je zahvalan Inijesti i Ćaviju jer su mu pomogli i imali ogromnu ulogu njegovom razvoju.

Legenda katalonskog kluba koji se vratio u ulozi trenera je i dalje veliki fan ovog igrača. Navodi se kako je najrealniji scenario pozajmica u januaru a zatim obavezan otkup na leto zbog Barseloninih finansija. Deluje da bi moglo doći do ponovnog susreta Ćavija i Traorea…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here