Roj Kin, Kasper Šmajhel i tuča u Singapuru u četiri ujutru

0
1468
foto: twitter/@ManUtd

Možda je to i opšte poznato, a i da nije sada znate sigurno da Roj Kin i Kasper Šmajhel nisu bili baš u najboljim odnosima kada su delili svlačionicu Mančester Junajteda. Takav odnos ova dva igrača eskalirao je u tuču na pripremama u predsezoni u Singapuru.

Irac je bio poznat kao igrač koji neće trpeti ništa što mu smeta kako na terenu tako ni van njega. Nakon nekog vremena, Kin i Šmajhel su počeli da se slažu nekako ipak pre svega toga usledila je tuča između dva saigrača u hotelu u četiri ujutru.

Sve to ispričao je Roj u intervjuu sa Gerijem Nevilom na Jutjub kanalu “The Overlap”.

Dobra stvar iz te tuče između nas dvojice je što je to bila Piterova greška. On je kasnije priznao to i izvinio se, što je sasvim u redu. Odrasli smo ljudi, na pripremama, malo tenzije u grupi je sasvim normalno. Ipak, pored toga smo bili i mladi igrači koji su se borili za mesto u timu. Piter je bio taj koji je želeo tuču. Kroz maglu se sećam ali mislim da nas je Bobi Čarlton video dok smo se tukli. Ipak, osvojili smo ligu te godina tako da mislim da je bilo u redupričao je Kin dok Nevil nije mogao da prestane da se smeje.

VULVERHEMPTON – MANČESTER JUNAJTED ki 2 (1.87)

Kin je zatim pojasnio i kako je došlo uopšte do sukoba njega i Danca.

Niki Bat i ja smo bili u izlasku i naleteli smo na Pitera na recepciji hotela. Bilo je oko dva ujutru. Razmenili smo par reči i dobacivali nešto jedan drugom. Zatim sam krenuo u Nikijevu sobu gde sam naleteo na Šmajhela kako me čeka. Rekao mi je “Dosta mi te je, vreme je ovo da rešimo”. Ja sam rekao “Okej”. Nakon toga smo se tukli dobrih 10 minuta, bilo je poprilično bučno. On je veliki čovek, znate. Ujutru sam se jedva sećao ičega. Na putu do aerodroma sam pričao sa Denisom Irvinom. Sećam se da sam mu pričao kako mislim da sam se sinoć tukao sa nekim. Ruke su me strašno bolele i mislim da sam polomio prst – rekao je Irac pa nastavio.

Tokom leta, Piter je sve vreme nosio naočate i nije ih skidao iako napolju nije bilo toliko sunčano. Kada smo stigli na destinaciju, dva igrača su morala da idu na konferenciju za medije. Ispostavilo se da smo ta dva igrača bili Šmajhel i ja. Na konfereciji, Piter je skinuo naočare i imao je šljivu na oku. Odmah su počela pitanja vezana za to. On je samo kratko rekao da ga je dobio udarac na treningu – zavšrio je Roj.

Kin je prvi put progovorio o svom sukobu sa Dancem u ovom intervjuu. Ukoliko želite da čujete njega kako priča ovu priču ili druge dogodovštine iz njegovog života preporučujemo svakako da poslušate njegov intervju u celosti. Verujte, nećete se pokajati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here