La casa de EF – Dobro došli u vašu sigurnu kuću za sezonu 2021/22

0
3668

Dragi naši, pred nama je još jedna uzbudljiva sezona u kojoj ćemo sve promašiti, u većini stvari nećemo se složiti, ali ćemo većinu tekmi pogledati i komentarisati.

Pred novu sezonu potrudili smo se da vam još više ugodimo u vašoj sigurnoj kući, tako da sve ono što su do sada Kecko i Duća “peckali” svojim postovima, redakcija zvana “La casa de EF”, pisaće u opširnijoj formi na stranicama ovog portala. Nećemo pisati izveštaje utakmica, jer ćete njih i sami gledati, ali hoćemo naše viđenje i osvrt na svaki bitan meč u PL, a naročito derbije iz Top 6.

ČELSI – KRISTAL PALAS 1&D2+ (1,51)

Budite spremni da se ne slažete sa nama, jer se ni mi sami međusobno ne slažemo. Nećemo se vređati, nećemo biti nepristojni, samo ljubav i samo EF, jer je to za nas, kao što znate – kultura.

Za vas će tokom čitave sezone pisati Svonsi, Blekpul i Hadersfild, a pseudonimi pokazuju da niko od nas nije navijač nijednog velikog kluba, pa ćete zato, sigurni smo, dodeljivati svakom od nas titule “plavca”, “crvenog”, “arsenalovca” itd, ali mi smo spremni da prihvatimo i to i da o svima pišemo podjednako, (ne)pristrasno i vrlo verovatno pogrešno. Onako kako mi vidimo.

TOTENHEM – MANČESTER SITI ki 2 (1.67)

Kao što znate, napravili smo i iskorak u našim Fantazi ligama, zahvaljujući našem sponzoru, Oktagonbetu, koji se potrudio da ova sezona “gori” još više. Sve o našim ligama – Čempionšipu, Ligi 1 i Ligi 2 i nagradama, pročitajte OVDE.

Oktagonbet takođe se potrudio da nam dodatno ulepša sezonu u Premijer ligi posebnom ponudom za najveće poznavaoce engleskoh fudbala, a nagradni fond iznosi čak 3,5 miliona dinara. Registrujte se i upadajte OVDE.

I za kraj, članovi redakcije i naše glavešine Kecko i Duća, tipuju najvažnija mesta u PL, sve u cilju da svaki tipuje drugačije i promaši većinu.

Još jednom, dobro došli u vašu sigurnu “La casa de EF”.

Kecko:

 1. Čelsi
 2. Mančester Siti
 3. Mančester Junajted
 4. Liverpul
 5. Lester
 6. Everton

Ispadaju: Sautempton, Norič, Brentford

Duća:

 1. Čelsi
 2. Mančester Siti
 3. Mančester Junajted
 4. Liverpul
 5. Arsenal
 6. Lester

Ispadaju: Sautempton, Brentford, Kristal Palas

Svonsi:

 1. Mančester Siti
 2. Čelsi
 3. Liverpul
 4. Mančester Junajted
 5. Lester
 6. Aston Vila

Ispadaju: Njukasl, Brentford, Sautempton

Blekpul:

 1. Mančester Siti
 2. Čelsi
 3. Mančester Junajted
 4. Liverpul
 5. Lester
 6. Arsenal

Ispadaju: Norič, Barnli, Brentford

Hadersfild:

 1. Čelsi
 2. Siti
 3. Liverpul
 4. Mančester Junajted
 5. Lester
 6. Totenhem

Ispadaju: Norič, Votford, Kristal Palas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here