Fantazi igrači ne brinite – Salah ne ide u karantin

0
638
foto: twitter/@LFC

Lepe vesti za sve igrače Fantazija koji poseduju Mohameda Salaha. Liverpul neće pustiti igra jednu od dve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Egipat će igrati dve utakmice u na ovoj reprezentativnoj pauzi. Prva je kod kuće protiv Angole, upravo ta utakmica je ona koju bi Salah propustio, dok je druga u gostima protiv Gabona. Tu utakmicu bi Egipćanin mogao da igra jer Gabon nije na crvenoj listi Engleske te igrača ne bi čekao desetodnevni karantin prilikom povratka.

To bi takođe značilo verovatno da Brazil neće moći da računa na Roberta Firmina, Alisona i Fabinja.

Dejli Miror piše kako je Premijer liga probala da postigne dogovor sa vladom Ujedinjenog Kraljevstva kako bi se napravio izuzetak za igrače koji putuju zbog obaveza u reprezentaciji ali još uvek nema naznaka da će se to desiti.

Evropska klupska asocijacija je zauzela stav da nijedan klub ne mora da pusti svog igrača u reprezentaciju ukoliko ga karantin čeka nakon toga.

Mohamed Salah je takođe trenutno i u pregovorima oko novog ugovora u Liverpulu. On je došao u Englesku 2016. godine iz Rome a trenutni ugovor mu ističe 2023. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here