Veliki gest Žozea Murinja

0
643
žoze murinjo i igor aleksandrović
Photo: Twitter/SpursOfficial

Žoze Mirinjo nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ili ga voliš ili mrziš. Ima neke svoje trenutke za kameru, ali ima i one kada zaslužuje da mu se skine kapa. Takav je poslednji njegov potez.

Pre meča sa Škendijom desila se jedna veoma interesantna scena.

Na konferenciji za medije pre utakmice desio se propusti i u Totenhemu nisu uočili makedonskog novinara Igora Aleksandrovića. Murinjo je napustio salu bez da je odgovorio na njegova pitanja. Kada su u Totenhemu uočili propust, Murinjo se vratio i saslušao ga, ali pored pitanja za utakmicu dobio je i jednu molbu.

Igor ga je zamolio da se posle utakmice, ako Totenhem upiše dobar rezultat, slikaju, jer je Žoze Murinjo bio veliki fan njegovog oca koji je preminuo. Igor je izjavio da ga je otac vaspitao onako kako je Murinjo vodio svoje ekipi i da kada odraste bude upravo kao portugalski trener. Kada je bio veoma bolestan otac mu je rekao da se slika sa Murinjom, a Igora želja je da tu sliku urami i ostavi na grobnom mestu svog oca.

Portugalac je prihvatio i izjavio da kakav god rezultat bude, slikaće se sa njim i da će mu biti čast da napravi fotografiju, kao i da mu je čast što je njegov otac imao tako jako mišljenje o njemu.

Totenhem je sinoć otputovao u Makedoniju na meč trećeg kola Lige kup i Igor se pojavio u klupskom hotelu gde se slikao sa Portugalcem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here