Volsol ima nove vlasnike

0
286
Foto: www.saddlers.co.uk

Fudbalski klub Volsol, trenutno član Lige 2, od danas je zvanično dobio nove vlasnike. Klub je prodat američkoj firmi “Trivela Group”, koja je sada postala većinski vlasnik ovog niželigaša.

Trivela je inače firma koja se bavi, kako im baš u opisu zvaničnog sajta piše, kupovinom i rukovođenjem fudbalskih klubova. Sedište se nalazi u Alabami, Sjedinjene Američke Države, a osnovana je od strane dva američka biznismena. Trivela sada poseduje 51% kluba, odnosno njegovih akcija, ali će ta brojka narasti za još nekih 25% u naredne dve godine.

Jedan od dva gospodina koja su osnovala firmu biće u ulozi suvlasnika Pomletu, sada već bivšem vlasniku, koji će ostati u klubu kako bi mu pomogao da pregura ovaj period tranzicije. Ovim korakom, Volsol bi trebalo da krene uzlaznom putanjom, a na Benks stadionu da započne jedna nova era. Tim će se okupiti u julu, kako bi započeo pripreme za novu sezonu. Takođe, vredi napomenuti da će vremenom Trivela ulagati sve više u klub, te da se očekuje i otkup stadiona i sve okolne imovine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here