Vlasnik Foresta:”Vreme je da Stiv dobije svu potrebnu municiju”

0
363
siti graund

Vrlo verovatno ne postoji osoba kojoj nije drago što će Notingem Forest naredne sezone igrati u Premijer ligi.

Vlasnik kluba, Evangelos Marinakis, pričao je o tome koliko posla čeka njega, upravu i menadžera Stiva Kupera kako bi stvorili konkurentatn tim za elitni rang engleskog fudbala.

Vreme je da Stiv dobije svu potrebnu municiju kako bi, ne samo opstao, već napravio dobre rezultate. Moramo da uložimo više. Svi pričaju o TV pravima i novcu ali to nije dovoljno za klub u prvoj godini. Moramo da kupimo neke dobre igrače koji će napraviti razliku ali i koji poznaju ligu. Biće potrebno da trošimo pažljivo i da pravimo dobre odluke – rekao je Grk.

Jedan od prioriteta za “šumare” biće otkup ili produžetak pozajmica igrača koji su trenutno na pozajmicama. Konkretno se misli na Kinana Dejvisa iz Aston Vile i Džejmsa Garnera iz Mančester Junajteda. Mada, sva je prilika, da će Garner probati da se izbori za svoje mesto u “crvenim đavolima” sada kada je novi trener došao na Old Traford.

ITALIJA – ARGENTINA GG (2.05)

Klub sa Siti Graunda će takođe probati da otkupi ugovor Đeda Spensa nakon fantastične sezone. On je zvanično igrač Midlzbroa ali, Forest će učiniti sve da ga zadrži. Međutim, kako za njega postoji interesovanje Totenhema i Arsenala, to neće biti baš tako lako.

Džo Rotvela iz Blekburn Roversa i Džed Volas iz Milvola su na listi želja Stiva Kupera. Ipak, obojica su do sada igrala samo u Čempionšipu i nemaju nikakvo iskustvo u Premijer ligi. Pozitivna stvar je što će obojica biti bez ugovora te bi mogli doći kao slobodni igrači.

Marinakisu je postavljeno pitanje vezano za Kuperov ugovor odnosno da li će menadžer koji ih je odveo u elitu dobiti novi i bolji ugovor. Grčki vlasnik je odgovorio potvrdno.

Da, Stiv će ostati sa nama. Ima još jednu godinu ugovora ali želim da on bude srećan. Želim da mu dam igrače koji će ga činiti još srećnijim a takođe želim da usrećim ove fantastične navijače – rekao je Evangelos.

“Šumari” su poslednji put u Premijer ligi bili 1999. godine. Normalno je da ne žele da se odmah vrate rang niže. Upravo zato ove reči grčkog vlasnika ohrabruju i navijači se nadaju da će njihov klub moći da stvori konkurentan tim kako ne bi morali da brinu za opstanak u narednoj sezoni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here