Vest Hem isterao svoje – Pozajmica iz Pariza

0
76
foto: twitter/@WestHam

Ekipa Vest Hema je i zvanično dovela novog golmana. Boje kluba iz Londona će u narednoj sezoni braniti šampion sveta iz 2018. godine i golman PSŽ-a, Alfonso Areola.

Radi se o jednogodišnjoj pozajmici sa pravom otkupa na kraju sezone. Velika je verovatnoća da će se to i desiti u slučaju da Areola prikaže ono što je pokazao prošle sezone braneći za Fulam.

Pisali smo već kako „čekićari“ rade na podmlađivanju golmanske pozicije, kako su svi golmani na polovini četvrte decenije života i da bi upravo Areola bio taj koji bi doneo ono što traže. Prepreku je pravio dogovor sa Pari Sen Žermenom.

Naime francuski klub je hteo isključivo odmah da se reši golmana i proda ga, kako bi sebi olakšali situaciju sa finansijskim fer plejom a i to što su nagomilali igrače na poziciji čuva ra mreže.Međutim Vest Hem je bio strpljiv i na kraju dobio ono što je tražio a to je pozajmica.

Tako će se Alfonso opet vratiti u London, samo što će ovog puta nastupati za klub sa mnogo većim ambicijama od prethodnog. Mi se nadamo da će uspeti da se izbori za poziciju prvog golmana što svakako neće biti lako bez obzira na godine Fabijanskog. Sezona je svakako duga. Zahvaljujući sjajnoj prošloj sezoni Vest Hem će ove godine igrati ligu, kupove i Ligu Evrope. Tako da nema sumnje da će Areola dobiti svoju priliku da se dokaže.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here