Veoma bizaran razlog prouzrokovao je zabranu ulaska na Turf Mur dvema osobama

0
125
Foto: www.burnleyfootballclub.com

Nagledali smo se svakakvih čudnih stvari u Premijer ligi, od bizarnih dešavanja na terenu, pa sve do nesvakidašnjih situacija na samom stadionu ili tribinama. Ipak, ponovo se pojavila objava, na društvenoj mreži Tviter, koja nam pokazuje da ipak nismo videli “baš sve”, šta se dogodilo?

Naime, na Turf Muru, stadionu na kojem svoje utakmice kao domaćin igra ekipa Barnlija, uslikana su dva sedišta na tribinama, koja su bila oblepljena papirom, na kojem je pisalo: “Stadium Ban. Persisent Standing“. U prevodu, dva navijača Barnlija su dobila zabranu ulaska na stadion zbog, kako na papiru piše, upornog stajanja tokom trajanja meča? Kasnije se, takođe, saznalo da su obe osobe vlasnici sezonskih karata, što sasvim sigurno znači da su već godinama velika podrška svom klubu. Zabraniti nekom ulazak na stadion samo zato što je svoj tim podržavao stojeći, zaista zvuči kao potpuna besmislica.

Naravno, jasno nam je da veliki broj tribina nije baš najprikladnije konstruisan za publiku koja ima nameru da veći deo meča stoji na nogama, ali da li zaista može da se napravi odlična atmosfera na stadionu, dok su svi navijači u sedećem položaju? Teško, zaista teško, to nisu scene koje često viđamo, ne samo u Engleskoj, već i u čitavoj Evropi. Taman kada pomislite da stvari ne mogu da postanu čudnije nego što već jesu…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here