Paunović posle nove pobede: Kada igrači odigraju ovako, moraš da ih zagrliš

1
793
veljko paunović
Photo: readingfc.co.uk

Srpski trener je pravi hit na startu sezone u Čempionšipu. Posle četiri kola Reding se nalazi na deobi prvog mesta sa Bristol Sitijem. Oba tima imaju po 12 poena. Paunović je juče upisao pobedu protiv Vladimira Ivića u srpskom derbiju sa 1:0 i tako postao prvi ne britanski menadžer koji je pobedio u prve četiri utakmice još od 2000. godine i Žana Tigane koji je u tome uspeo na klupi Fulama.

Reding je juče bio poprilično oslabljen, s obzirom da Paunović nije mogao da računa na prvog desnog beka, bio je bez veziste Džona Svifta, Ovija Ožarije, kao i prvog napadača Lukasa Žoaa. Uprkos svim problemima, došao je do nova tri poena.

Bila je to fantastična partija, u svim aspektima, na i van terena. I na kraju kada vidite da tim igra ovako, morate da im date veliki kredit i da zagrlite svakog posebno.

Ovo je bila posebna partija, zato što smo igrali protiv veoma jakog tima. Nismo dobro krenuli, ali smo sve sredili posle 15 minuta i preuzeli kontrolu i počelo smo da igramo kako smo očekivali i želeli. Do sada, ovo je verovatno bila najkompletnija partija sezone.

Reding posle reprezentativne pauze gostuje Midlzbrou, nakon čega dočekuje Vikomb i Roteram.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here