Veghorst:“Ne idem u Čempionšip“

0
381
Foto: www.premierleague.com

Napadač Barnlija i reprezentacije Holandije, Vut Veghorst, potvrdio je kako neće biti deo ekipe sa Turf Mura i naredne sezone.

Holanđanin je u Englesku stigao u januaru za 12 miliona funti iz Volfzburga. Viđen je kao zamena i poboljšanje u odnosu na Krisa Vuda koji je otišao u Njukasl. Međutim, na 20 mečeva, Veghorst je tresao mrežu samo dva puta.

Vut je nedavno postigao pogodak svoj nacionalni tim u pobedi od 2-1 protiv Velsa. Napadač veruje da ne može da pruišti sebi da igra u drugom rangu uzimajući u obzir da je Svetsko prvenstvo udaljeno svega pet meseci.

Moja budućnost neće biti u Barnliju naredne godine. Ne idem u Čempionšip. Ne mislim da sam previše dobar za to takmičenje, naravno da ne. Samo sam veoma ambiciozan i tu je naravno nacionalni tim. Trener, Luj Van Gal želi da svi igramo na visokom nivou. Imam opcije u ligama koje imaju veći potencijal od Čempionšipa. Moram da iskoristim ponuđene šanse. Videćemo šta nosi budućnost – izjavio je napadač nako utakmice sa Velsom.

Barnlijevo ispadanje je značjno uticalo na klupske finansije te će osim Veghorsta, Turf Mur napustiti i Maksvel Korne i Nik Poup. Postoji mogućnost da bude još odlazak.

Vut uprkos tome što želi da napusti Barnli, nema nikakvih loših osećanja prema klubu. Šta više, želi im uspehe u narednom periodu.

Stvarno se nadam da će se direktno vratiti u Premijer ligu. Imam osecaćj da sam bio uspešan u Engleskoj za sada – rekao je, uskoro bivši, napadač Barnlija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here