Presek transfera: Grimzbi pojačao napad, Geri Rouvet doveo miljenika…

0
111
piter kioso
Photo: lutontown.co.uk

Nekoliko interesantnih transfera u nižim ligama.

Grimzbi Taun pojačao je napad potpisom doskorašnjeg napadača Tranmer Roversa Stefana Pejna. 29-godišnji napadač odirao je samo četiri utakmice u Ligi 2 u dresu Roversa ove sezone, zbog problema sa povredom. Bio je van terena od oktobra meseca i vratio se tek proteklog vikenda. Pejn je sarađivao sa Polom Hrstom u Šruzberiju.

Geri Rouvet je potpisao veznog fudbalera Maikel Kieftenbelda iz Birmingema. 30-godišnji Holanđanin došao je u Birmingem 2015. godine iz Groningema i odigrao je preko 150 utakmica za Plavce. Sa Milvolom je potpisao ugovor na 18 meseci. Njega je u Englesku doveo upravo Geri Rouvet koji je tada bio na Sent Endrjusu, a sada je menadžer Milvola.


Southampton – Arsenal GG3+ – Uzbudljivo na Sent Merisu


Krilni napadač Totenhema Šilov Trejsi provešće narednih šest meseci na pozajmici u Kembridžu. Trejsi je prvi deo sezone proveo u Šruzberiju u Ligi 1 gde je odigrao osam utakmica u prvenstvu. Kembridž je ostao bez štopera Robija Kandija kog je Bristol Siti vratio sa pozajmice i poslao ga u Džilingem. Kandi je odigrao 23 utakmice kod Marka Bonera i bio je standardan u odbrani.

Desni bek Lutona Piter Kioso (na slici) prosleđen je u Nortempton na pozajmicu do kraja sezone. Kioso je u oktobru pojačao Bolton u Ligi 2 na pozajmici do kraja sezone. Do januara je odigrao 14 utakmica i bio veoma važan kod Iana Evata, ali je tada Luton odlučio da prekine pozajmicu sa njim i da ga prosledi Nortemptonu u ligu iznad.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here