Totenhem želi da zadrži Kejna – da li je realno da Hari ostane i naredne sezone?

0
522
Foto: Twitter/@SpursOfficial

Fudbalski klub Totenhem trenutno se nalazi u žestokoj borbi za poziciju broj četiri i plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Sparsi su u veoma dobroj formi, zabeležili su šest pobeda na prethodnih osam utakmica, što ih je stavilo u ulogu favorita za plasman u top4 na kraju sezone. Ono što je takođe veoma važno za sve u klubu jeste činjenica da je Hari Kejn, njihova glavna zvezda, ponovo počeo da igra fudbal, i to baš onako kako smo navikli.

Kejn je vrhunski igrač, superstar, u to verujemo da više niko nema ni najmanju dilemu. Kada je došao Antonio Konte, status Engleza je bio pod velikom znakom pitanja. Štaviše, reklo bi se da je bio na izlaznim vratima, kao već viđeno pojačanje Mančester Sitija. Nakon što je transfer propao, mnogi su mislili da će ovo negativno uticati na Kejna, te da mu je zapravo prošli prelazni rok bio poslednja šansa da napusti “brod koji tone” i ode u ekipu koja će se zaista boriti za trofeje. Uprkos svim nagađanjima, pretpostavkama i dešavanjima u klubu, među kojima je bilo i Kejnovo odsustvo sa treninga u nekoliko navrata, dolaskom Kontea i njegovim uspostavljanjem stabilnosti, Sparsi su postepeno počeli da daju naznake života, zajedno sa Harijem.

LONDONSKI DERBI, OKRŠAJ TUHELA I ARTETE – KLADI SE NA OKTAGONBETU!

Navikao nas je Kejn na fenomenalne partije, bogate statistike i konstantnost, a u prethodnom periodu se baš takav i pojavljuje na terenu. Ove sezone je na brojci od 12 pogodaka i osam asistencija, ali su njegov uticaj na igru i uloga u timu verovatno dosegle svoj vrhunac. Konte je izgradio sa zvezdom svog tima sjajan odnos, međusobno poštovanje ove dvojice smo mogli da vidimo iz brojnih intervjua Harija Kejna ove sezone. Sada, kada je jasno da će Totenhem, uprkos svim preprekama i problemima koji će biti neminovni, imati podlogu da bude jedan stabilan, jak klub, za sam vrh lige, okrenula se i ploča oko potencijalnog odlaska Kejna. Da vas podsetimo, Hariju ugovor ističe na leto 2024. godine.

Sada su čelnici i te kako pozitivni po pitanju ostanka engleskog reprezentativca u klubu. Engleski mediji prenose da se u Sparsima već planira delovanje za naredni prelazni rok, te sklapanje ekipe za sledeću sezonu, čiji će neizostavni član biti Hari Kejn. “Pevci” su optimistični i veruju da Hari 99% ostaje u klubu, pogotovo ukoliko uzmemo u obzir da se Siti okrenuo Halandu. Videli smo kako se Kuluševski brzo prilagodio igranju u PL, uz još nekoliko kvalitetnih i dobrih pojačanja, Totenhem definitivno može da bude klub za sam vrh engleskog fudbala. Hari Kejn gotovo izvesno ostaje “Pevac”, da, takva je sada strana ploče na redu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here