Totenhem svim snagama juri napadača

0
924
totenhem stadion
Photo: Twitter/SpursOfficial

I pored toga što ni na drugim pozicijama nisu sjajni i što ima mnogo rupa u timu, Danijel Levi i Žoze Murinju svim snagama žele još jednog napadača.

Totenhem je ponovo razočarao i kako stoje stvari to će biti nešto na šta će svi navijači Pevaca morati da se naviknu. Protiv Evertona delovalo su veoma loše i zasluženo poraženi sa 0:1.

Do kraja prelaznog roka imaju još oko tri nedelje da možda sa par pojačanja malo promene stvari u timu. Murinjo često dobija pitanje da li će dovesti napadača, a na poslednjoj konferenciji pre Evertona pričao je kako i on i Danijel Levi i svi u klubu žele i rade na dovođenju još jedne devetke.

Poslednjih dana pominje se nekoliko igrača: od Andreasa Serlota (bivšeg igrača Palasa, sada je u Trabzonu), preko Andree Belotija, do Denija Ingsa.

Italijanski transfer guru Đanluka Di Marcio preneo je ovog prepodneva da je Totenhem poslao novu ponudu Torinu za Andreu Belotija. Prethodna ponuda koja je podrazumevala pozajmicu sa pravom otkupa je glatko odbijena od strane italijanskog tima.

26-godišnji Beloti u Torinu je od 2015. godine i godinama se dovodi u vezu sa odlaskom iz ekipe. Ali i pored čestih transfer spekulacija uvek ostaje. U prošloj sezoni postigao je 16, a u pretprošloj 15 ligaških golova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here