Post Stivenidža dug preko 11 sati

0
1005
markus dinanga
Photo: Twitter/StevenageFC

Aleks Revel je pod velikim pritiskom i brzo mora da promeni nešto unutar tima kako ne bi bio naredni menadžer koji će dobiti otkaz.

Stivenidž je imao košmarnu prethodnu sezonu sa samo tri pobede posle 36 utakmica. Opstali su samo zato što su Maklsfildu oduzeti poeni i izbačeni su iz lige. Ovog leta u Stivenidžu su odradili odličan prelazni rok. Ekipa je dobro sređena. Došla su dobra pojačanja u svakoj liniji, ali napretka u igri nema.

Posle tri kola imali su pobedu, remi i poraz i start je nagoveštavao da će brzo prebaciti prošlogodišnji učinak od tri pobede. Međutim, od tada kreće post koji traje preko 11 sati!

Od 37. minuta trećeg kola fudbaleri Stivenidža nisu postigli gol. Više od sedam i po utakmica! Posle tri meča postigli su pet golova i na tom broju su ostali i posle 10. kola. U poslednjih sedam utakmica upisali su tri remija i četiri poraza sa gol-razlikom 0:5. Posle deset kola jedino je Skantorp postigao manje golova u šampionatu (4), ali oni imaju i dve utakmice manje.

Od svih napadača i ofanzivnih igrača u timu, jedino je Inif Efiong, letošnje pojačanje iz Dovera, zatresao mrežu. Ostale golove postigli su defanzivci ili veznjaci.

Sledi Kolčester na gostovanju, pa zatim Morkamb, Bolton i Port Vejl. Ukoliko Revel, koji je nedavno završio karijeru tokom koje je bio napadač, ne izvuče nešto iz svojih napadača, biće naredni menadžer koji će popiti otkaz, jer deluje da je on najslabija karika ove ekipe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here