Koji tandem je jedini efikasniji od Sona i Kejna?

0
707
son i kejn
Photo: Twitter/SpursOfficial

Tandem Totenhema igra nezaustavljivo na startu sezone.

Hari Kejn asistira, Hjong Min Son postiže golove. Engleski napadač namestio je sedam golova Koreju ove sezone, dok mu je Son uzvratio sa dva nameštena gola. Njih dvojica su međusobno kombinovali za devet golova Totenhema ove sezone, od ukupno 16 čitavog tima.

Kada imaju dan, nemoguće ih je zaustaviti. Čak i u utakmici, kakva je bila sinoć na Turf Muru, kada Totenhem ne stvara previše prilika i ne igra baš lepo, njih dvojica nađu način da namesto gol jedan drugom.


Portsmut – Nortempton 1-1 – Domaći su veliki favoriti!


Hari Kejn i Hjong Min Son kombinovali su ukupno za 29 golova od 2015. godine kada je Korejac pojačao Sparse. Golom protiv Barnlija izjednačili su se sa Arsenalovim tandemom Tjeri Anri – Robert Pires koji je kombinovao za 29 golova, kao i sa tandemom Građana David Silva – Serhio Aguero koji su kombinovali isti broj puta.

Jedini tandem koji je kombinovao kod više golova od Sona i Kejna je Čelsijev Frenk Lampard i Didije Drogba. Njih dvojica su jedan drugome namestili 36 pogodaka. Sedam više od Totenhemovog tandema.

Zbog svog odličnog starta sezone, Son je trenutno prvi strelac Premijer lige sa osam golova, dok je Kejn prvi asistent šampionata. Njih dvojica su najžaslužniji što je Totenhem najefikasniji tim lige sa 16 postignutih golova posle šest kola.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here