Navijači su ljuti, žele smenu, Monku je biti ili ne biti protiv Vikomba?

0
700
geri monk
Photo: Twitter/swfc

Šefild Venzdej je sinoć doživeo težak poraz od jorkširskog rivala Roterama sa 3:0. To je prvi put posle skoro 50 godina da su primili tri gola od njih. Utakmica nije mogla biti gora po Sove.

U prvom poluvremenu kapitulirali su tri puta, skrivili su penal, isključen je štoper Tom Lis, a na sve to i drugi štoper Aden Flint je dožive povredu zbog koje je zamenjen. Sve ukazuje na povredu zadnje lože.


Burnley – Chelsea 2&G2+ – Lampard je u dobrom momentu


Venzdej je bio baš loš. Imali su samo dva šuta na gol i jedva da su zapretili po gol rivala. Navijači su besni. Smatraju da Monk ne vadi dovoljno iz igrača i žele njegovu smenu. Protive se njegovom stilu igre za koji smatraju da je dosadan. Šefild je jedna od lidera po dugim loptama u ligi i među poslednjima po broju kratkih dodavanja.

Upisana su tri vezana poraza u ligi i na pitanje kada će okrenuti sreću, Monk nije imao odgovor.

Nemam odgovor na to pitanje. Sve što mogu da uradim je da radim naporno. Stvari se lako okreću. Imali smo dve veoma loše partije koje su ispod svih očekivanja. Trudim se da održim balans, da zadržim nervozu u sebi, ali poslednje dve utakmice nikako nisu bile dobre.

Šefild u subotu gostuje Vikombu, najslabijem timu iz lige, ukoliko ne pobedi ili još gore izgube, velika je verovatnoća da će Monk biti bivši.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here