Igrači Reksama imaju motiv više za promociju: Iz Holivuda stižu bogate premije!

0
62
reksam stadion
Photo: Twitter/Wrexham_AFC

Tim iz Velsa je 14 godina u Nacionalnoj ligi. Imaju najduži staž od svih klubova u ovom rangu i mnogo puta su bezuspešno pokušavali da “pobegnu” iz lige. Čini se da će ove sezone imati mnogo više razloga da tako nešto urade.

Upoznati ste sa tim da su glumci Rajan Rejnolds i Rob MekElheni kupili Reksam. Najavili su ulaganja i želju da probiju klub na globalnom nivou. Jedan od neophodnih koraka je da obezbede promociju iz Nacionalne lige i da se vrate u Ligu 2, odnosno u Fudbalsku ligu, kako bi mogli da napreduju i dalje na fudbalskoj piramidi.

Kako bi uspeli ove sezone u tom cilju, glumci su obećali debele premije igračima Reksama. Ukoliko uspeju da se domognu promocije na kraju ove sezone igrači Reksama će podeliti 250,000 funti među sobom! I to nije sve. Za svaku pobedu dobijaju po 200 funti, a za svaki remi po 50 funti. Bonusi za pobedu i remi važe samo dok je tim u plej-of zoni.

Reksam je 2008. ispao iz Fudbalske lige posle 87 godina u njoj. Trenutno su sedmi u Nacionalnoj ligi i drže poslednju poziciju koja vodi u plej-of. Danas na svom terenu dočekuju Vildstoun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here