Pjulisov ljubimac čeka poziv: On zna da sam slobodan

0
583
rajan šoton
Photo: Twitter/Boro

Dolaskom Tonija Pjulisa na klupu Šefild Venzdeja počele su i transfer spekulacija o pojedinim pojačanjima. Zimska pijaca je iza ćoška i sigurno će velški menadžera malo promeniti ekipu i oblikovati je svom ukusu.

Najglasnije su priče o igračima sa kojima je Pjulis sarađivao tokom karijere i koji su “ginuli” za njega. Svi znamo kakav način igre forsira bivši menadžer Stouka i Vest Bromviča. Zameraju mu na anti-fudbalu, što voli da prebije protivnika, i što mu bekove igraju štoperi.


Plymouth Argyle – Portsmouth 3+ – Prštaće večeras na Houm Parku!


Jedan od igrača koji je dugo sarađivao sa Pjulisom je Rajan Šoton. 32-godišnji defanzivac bio je član Stouka i Midlzbroa kada je Toni Pjulis bio menadžer i spreman je da ide u rad za velškog menadžera.

Šoton je tokom leta napustio Mildzbro i tokom oktobra je potpisao ugovor sa osmoligašem Lik Taunom, kako bi održao dobru fizičku spremu.

Priče dolasku u Šefild Venzdej došle su do Šotona, koji nije imao dilemu da li bi poziv prihvatio.

Čuo sam o tome. Zbog svega što je on uradio za moju karijeru, neću nikada reći lošu reč o njemu. Ukoliko uradiš ono što od tebe traži, bićeš nagrađen i ostaćeš u timu. Kao i u svakom drugom poslu. On nešto traži od tebe, ti to uradiš i dobijate rezultata. Nije teška nauka. Siguran sam da zna da sam slobodan. Samo nisam više siguran da li mogu da igram beka ili krilo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here