Ponovni susret starih rivala – Vijera:”Samo sam mu rekao da prestane da plače i da se žali”

0
441
foto: twitter/@CPFC

Menadžer Kristal Palasa, Patrik Vijera i menadžer Lidsa, Džesi Marš, će se u ponedeljak ponovo sastati nakon nekoliko godina pauze. Dva trenera su bili veliki rivali u MLS-u. Aktuelni menadžer “orlova” je tada trenirao Njujork Siti dok je Marš bio trener Njujork Red Bula.

Iako ne predstavlja veliko rivalstvo, bilo je nekoliko incidenata na njihovim susretima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Najupečatljivi se dogodio 2016. godine kada je Vijera dobio crveni karton a nakon meča je odbio da se rukuje sa Džesijem. Vijerin tim je tu utakmicu izgubio sa 4-1. Nakon meča je dodatno kažnjen zbog komenatar upućenih Frenku Lampardu i Anredi Pirlo. Francuz je izjavio kako pomenuta dvojica ne pokazuju sportsko poštovanje.

KRISTAL PALAS – LIDS GG&3+ (2.12)

Na kraju tog meča, Vijera je razmenio nekoliko rečenica sa Maršom nakon što su igrači napustili teren.

Samo sam mu rekao da prestane da plače i da se žali. Njegov tim je igrao dobro ali je bilo jako frustrirajuće. Žao mi ga je – rekao je Vijera tada.

Ipak, trener kluba sa Selhurst Parka sada tvrdi kako nema nikakve zle krvi među njima i da Džesija gleda sa poštovanjem.

On je bio u Njujorku u Red Bulu, ja sam bio u Njujork Sitiju. Imali smo nekoliko izazovnih utakmica. To je bio derbi u MLS-u. Radujem se što ću ga videti ponovo. Imamo zaista dobar odnos sa poštovanjem. Derbi je uvek bio napet ali sa poštovanjem sa obe strane – izjavio je Patrik.

Meč na Selhurst Parku se igra u ponedeljak od 21 čas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here